Tri decenije postojanja, 250 zadovoljnih klijenata i 45 zaposlenih: potpredsednik Ivan Đoković u poseti kompaniji ,,Sitoplast“ iz Ratkova

Novi Sad, 29. maj 2018. – Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, posetio je uspešnu, socijalno odgovornu kompaniju ,,Sitoplast“ u Ratkovu. Tom prilikom je razgovarao o mogućnostima i načinu kako uposliti i unaprediti poslovanje malih i mikro privrednih subjekata, prevashodno proizvođača ambalažne galanterije, a u okviru ambalažne industrije.

Kao jedna od najozbiljnijih i najperspektivnijih kompanija u Srbiji osnovane 1988. godine, ,,Sitoplast“ danas posluje u novoizgrađenom poslovnom prostoru od 2500 kvadrata. Pored pakovanja i označavanje proizvoda, kompanija se bavi flekso i offset štampanjem, kao i projektovanjem i dizajniranjem ambalaže proizvoda.

Đoković je istakao da je ovaj uspešan poslodavac jedan od najuspešnijih u našoj zemlji, čiji su klijenti među vodećim imenima na tržištu. On je dodao da je ključ uspeha kompanije ,,Sitoplast“, koja uredno zapošljava 45 lica, upravo neprestano praćenje tržišnih kretanja i ulaganje u nove tehnologije, pri čemu kompanija širi svoj proizvodni program zasnovan na visokim standardima. 

Prilikom ove posete, potpredsednik se sastao sa dugogodišim direktorom kompanije ,,Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina i nekadašnjim ministrom za poljoprivredu u Vladi Republike Srbije, Živankom Radovančevim, dr Miloradom Zemunovićem, direktorkom OŠ,, Miroslav Antić“ iz Odžaka“, Jelenom Lopušina i sekretarom OŠ ,,J.J. Zmaj“ iz Odžaka, Ivanom Pustinjaković.