Три деценије постојања, 250 задовољних клијената и 45 запослених: потпредседник Иван Ђоковић у посети компанији ,,Ситопласт“ из Раткова

Нови Сад, 29. мај 2018. – Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, посетио је успешну, социјално одговорну компанију ,,Ситопласт“ у Раткову. Том приликом је разговарао о могућностима и начину како упослити и унапредити пословање малих и микро привредних субјеката, превасходно произвођача амбалажне галантерије, а у оквиру амбалажне индустрије.

Као једна од најозбиљнијих и најперспективнијих компанија у Србији основане 1988. године, ,,Ситопласт“ данас послује у новоизграђеном пословном простору од 2500 квадрата. Поред паковања и означавање производа, компанија се бави флексо и offset штампањем, као и пројектовањем и дизајнирањем амбалаже производа.

Ђоковић је истакао да је овај успешан послодавац један од најуспешнијих у нашој земљи, чији су клијенти међу водећим именима на тржишту. Он је додао да је кључ успеха компаније ,,Ситопласт“, која уредно запошљава 45 лица, управо непрестано праћење тржишних кретања и улагање у нове технологије, при чему компанија шири свој производни програм заснован на високим стандардима.  

Приликом ове посете, потпредседник се састао са дугогодишим директором компаније ,,Млекопродукт“ из Зрењанина и некадашњим министром за пољопривреду у Влади Републике Србије, Живанком Радованчевим, др Милорадом Земуновићем, директорком ОШ,, Мирослав Антић“ из Оџака“, Јеленом Лопушина и секретаром ОШ ,,Ј.Ј. Змај“ из Оџака, Иваном Пустињаковић.