Потпредседник Иван Ђоковић уручио признања за квалитет туристичких производа и услуга на Новосадском сајму

 

Вече шампиона Новосадског сајма одржано је у оквиру дана отварања 49. Међународног сајма туризма, при чему је част указана учесницима оцењивања квалитета производа и услуга, објеката, организација и институција у туризму. Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, доделио је овом приликом признања истакнутим учесницима, узимајући у обзир чињеницу да је Секретаријат велики ослонац у организацији овог Сајма.

Потпредседник Ђоковић је, у присуству генералног директора Новосадског сајма, мр Слободана Цветковића, признање уручио Земљи партнеру, Црној Гори, за подршку и промовисање туристичке индустрије у Србији и региону, тачније Њ.Е. амбасадору Црне Горе у Србији, Браниславу Мићуновићу.

Ђоковић је признање уручио и апсолутном шампиону Сајма туризма, компанији ,,PROMONT GROUP“ из Новог Сада, који је освојио је пет златних медаља за врхунски квалитет и широк дијапазон туристичко угоститељских услуга.

Комисије овог својеврсног такмичења чине научници и стручњаци са факултета и института у Србији и региону, који годинама раде у области хотелијерства и туризма. Пријављени су учесници из Аустрије, Црне Горе, Грчке, Хрватске, Македоније, Републике Српске, Румуније, Словеније и Србије.