Zamenik mr Pavle Počuč u poseti radionici za izradu proizvoda od čokolade iz Novog Sada

Novi Sad, 1. oktobar 2019. – Zamenik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, mr Pavle Počuč,boravio je u radnoj poseti radionici za izradu proizvoda od čokolade ,,Chocolatera Jelena” u Novom Sadu, koja predstavlja primer dobre prakse u domenu proizvodnje prehrambenih proizvoda. Radionica proizvodi ručno pravljene praline i domaće torte od najkvalitetnije belgijske čokolade, bez veštačkih boja i aroma.

Zamenik Počuč je istakao da Pokrajinska vlada i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, akcenat stavljaju na podršku ženskom preduzetništvu, ekonomskom osnaživanju žena preduzetnica i negovanju starih zanata u AP Vojvodini.

,,Uvazavajući činjenicu da je Sekretarijat prepoznao značaj i finansijski pomaže preduzetništvo u AP Vojvodini, želimo i da se uverimo u efekte podrške obilaskom samih korisnika sredstava. Putem naših konkursa i ovaj poslovni poduhvat preduzetnice je dobio bespovratna sredstva za nabavku opreme, te tako u potpunosti opravdao podršku i svoju namenu“, rekao je mr Počuč.