Pokrajinski sekretar Ivanišević sa potpredsednikom Pokrajinske vlade Brankom Ćurčićem i generalnim direktorom Novosadskog sajma Slobodanom Cvetkovićem

Novi Sad, 13. januar 2021. – Susret pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, dr Nenada Ivaniševića, sa potpredsednikom Pokrajinske vlade, Brankom Ćurčićem. Tom prilikom je održan sastanak sa generalnim direktorom Novosadskog sajma, mr Slobodanom Cvetkovićem, na kom se razgovaralo o aktuelnim dešavanjima, planovima i misiji Novosadskog sajma u narednom periodu, te o nastavku saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam.

Učesnici su razmenili mišljenja i iskustva oko modela saradnje i uspostavljanja novih vidova poslovanja, a shodno aktuelnim merama koje su na snazi, razmatrajući organizovanje u toku prolećnih meseci onlajn sajmova privrede i preduzetništva na dostupnim i zastupljenim platformama, kao i redovnih sajamskih manifestacija posvećenih privredi i turizmu ukoliko se steknu uslovi u tekućoj godini.

Na današnjem sastanku su učestvovali zamenik pokrajinskog sekretara Palimir Tot, podsekretar Slavoljub Arsenijević, pomoćnik pokrajinskog sekretara za oblast turizma Milan Jarić i izvršni direktor Novosadskog sajma Boris Nadlukač.