Заменик мр Павле Почуч на панел дискусији о омладинском предузетништву

Нови Сад, 28. фебруар 2019. – Заменик покрајинског секретара за привреду и туризам, мр Павле Почуч, узео је учешће у панел дискусији коју је организовао Европски омладински центар Војводине у оквиру пројекта, а на тему Омладинско предузетништво – знати како.

Заменик Почуч је у панел дискусији у Ректорату Новосадског универзитета, на којој је присуствовао велики број студената завршних година, представио мере политике запошљавања Покрајинске владе и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, моделе предузетништва, као и концепт јавног и невладиног партнерства.

„Ви, млади, сте носиоци и покретачи привредног развоја Републике Србије и АП Војводине, и на нама је обавеза да Вам омогућимо и обезбедимо што повољније подстицаје и подршку у реализацији ваших пословних идеја. Позитивни трендови и повећање запослености младих за 20 одсто нам указује да смо на добром путу, а да републичке и покрајинске мере за запошљавање младих дају резултате. Трребало би да наставимо да градимо партнерски и близак однос и сарадњу, стога будите активни, посвећени, вредни и стрпљиви у пословним идејама и подухватима и успех ће неминовно доћи“, истакао је Почуч.

Извор: Фејсбук профил Европског омладинског центра Војводине

https://www.facebook.com/288058345063805/posts/472875603248744/