У сусрет новој сарадњи са манифестацијом ,,Србија у ритму Европе”

Директор манифестације ,,Србија у ритму Европе”, Игор Карадаревић, састао се са покрајинским секретаром за привреду и туризам, др Ненадом Иванишевићем, поводом организације заједничких активности у новој 2022. години, почев од заједничких наступа на предстојећим сајамским манифестацијама, па све до идеје о промоцији јединица локалне самоуправе на територији АП Војводине које јесу део нове едиције великог пројекта – манифестације ,,Србија у ритму Европе”.

Учесници су разговарали о заједничкој сарадњи ресорног Покрајинског секретаријата и овог, надалеко познатог музичко -сценског такмичења намењеног деци и младима узраста од 14 до 21 године, те о представљању овог изузетног такмичења и представника из Војводине, али и из читаве Србије, у оквиру павиљона Секретаријата на Међународном сајму туризма на Београдском сајму у марту месецу.

Секретар Иванишевић је овом приликом истакао да је значај ове манифестације изузетан, те да она доприноси, како афирмативном приступу туризму, превасходно манифестационом, тако и слици коју шаљемо у свет, те да млади учесници овог богатог културно – уметничког садржаја, јесу најбољи амбасадори наше земље, уз саме организаторе који су уложили у читав концепт несагледив труд и залагање.

Једна од тема је свакако била сарадња на промоцији и представљању туристичких потенцијала Војводине, управо кроз промоцију њених градова и општина, у оквиру, између остаог, учешћа на манифестацији ,,Србија у ритму Европе”.

Учесници сусрета били су и помоћник покрајинског секретара, Милан Јарић, и покрајински посланик, Дејан Панић.