U susret novoj saradnji sa manifestacijom ,,Srbija u ritmu Evrope“

Direktor manifestacije ,,Srbija u ritmu Evrope“, Igor Karadarević, sastao se sa pokrajinskim sekretarom za privredu i turizam, dr Nenadom Ivaniševićem, povodom organizacije zajedničkih aktivnosti u novoj 2022. godini, počev od zajedničkih nastupa na predstojećim sajamskim manifestacijama, pa sve do ideje o promociji jedinica lokalne samouprave na teritoriji AP Vojvodine koje jesu deo nove edicije velikog projekta – manifestacije ,,Srbija u ritmu Evrope“.

Učesnici su razgovarali o zajedničkoj saradnji resornog Pokrajinskog sekretarijata i ovog, nadaleko poznatog muzičko -scenskog takmičenja namenjenog deci i mladima uzrasta od 14 do 21 godine, te o predstavljanju ovog izuzetnog takmičenja i predstavnika iz Vojvodine, ali i iz čitave Srbije, u okviru paviljona Sekretarijata na Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu u martu mesecu.

Sekretar Ivanišević je ovom prilikom istakao da je značaj ove manifestacije izuzetan, te da ona doprinosi, kako afirmativnom pristupu turizmu, prevashodno manifestacionom, tako i slici koju šaljemo u svet, te da mladi učesnici ovog bogatog kulturno – umetničkog sadržaja, jesu najbolji ambasadori naše zemlje, uz same organizatore koji su uložili u čitav koncept nesaglediv trud i zalaganje.

Jedna od tema je svakako bila saradnja na promociji i predstavljanju turističkih potencijala Vojvodine, upravo kroz promociju njenih gradova i opština, u okviru, između ostaog, učešća na manifestaciji ,,Srbija u ritmu Evrope“.

Učesnici susreta bili su i pomoćnik pokrajinskog sekretara, Milan Jarić, i pokrajinski poslanik, Dejan Panić.