Трка Друмски изазов Попов чот другог дана манифестације ,,Tour de Fruška” окупила бројне такмичаре и посетиоце

Покрајински секретар др Ненад Иванишевић, обративши се пред учесницима, бициклистима, окупљеним данас у Врднику, означио је почетак бициклистичке трке ПУТ ИНВЕСТ Друмски изазов Попов чот у оквиру манифестације ,,Tour de Fruška”.

Захваливши се идејним творцима, организаторима и свима који су подржали и помогли реализацију ове веома значајне манифестације за АП Војводину и Фрушку гору, Иванишевић је истакао да је оваква манифестација, која окупља велик број учесника из земље, региона и света, велик подстрек туризму и генератор туризма, туристичких делатности и отвара врата свим љубитељима природе, спорта и рекреације.

На отварању поменуте трке обратио се један од покровитеља манифестације, Милинко Цицмил, власник Фрушких терми, хотела ,,Premier Aqua” и Етно села ,,Врдничка кула”, одакле је поменута трка стартовала, као и организатори манифестације.

Отварању трке присуствовао је и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста , директор Фонда ,, Европски послови”, Александар Симурдиц и многи други.