Trka Drumski izazov Popov čot drugog dana manifestacije ,,Tour de Fruška“ okupila brojne takmičare i posetioce

Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević, obrativši se pred učesnicima, biciklistima, okupljenim danas u Vrdniku, označio je početak biciklističke trke PUT INVEST Drumski izazov Popov čot u okviru manifestacije ,,Tour de Fruška“.

Zahvalivši se idejnim tvorcima, organizatorima i svima koji su podržali i pomogli realizaciju ove veoma značajne manifestacije za AP Vojvodinu i Frušku goru, Ivanišević je istakao da je ovakva manifestacija, koja okuplja velik broj učesnika iz zemlje, regiona i sveta, velik podstrek turizmu i generator turizma, turističkih delatnosti i otvara vrata svim ljubiteljima prirode, sporta i rekreacije.

Na otvaranju pomenute trke obratio se jedan od pokrovitelja manifestacije, Milinko Cicmil, vlasnik Fruških termi, hotela ,,Premier Aqua“ i Etno sela ,,Vrdnička kula“, odakle je pomenuta trka startovala, kao i organizatori manifestacije.

Otvaranju trke prisustvovao je i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta , direktor Fonda ,,Evropski poslovi“, Aleksandar Simurdic i mnogi drugi.