Сусрет са градоначелником Града Требиња – размена знања, искустава и разговори о предстојећим манифестацијама

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, и покрајински секретар за спорт и омладину, Дане Баста, са сарадницима, састали су се данас са градоначелником Града Требиња, Мирком Ћурићем, који је учествовао и на манифестацији ,,Дани Војводине”, који су 7. и 8. маја одржани на тргу у овом граду.

Учесници састанка су разговарали о актуелној ситуацији у оквиру туристичког сектора, како у Војводини, тако и у Граду Требињу, те Херцеговини уопште, што је резултирало новим концептима будуће сарадње, превасходно у области туризма.

Тим поводом је градоначелнику Ћурићу предочена могућност учешћа и представљања овог града и његових потенцијала, како на великом туристичком самиту који се одржава почетком јуна месеца, тако и учешћа на предстојећем јесењем сајму туризма на Новосадском сајму.

Секретар Иванишевић је предложио да се Град Требиње у погледу туристичких ресурса и све већег броја смештајних капацитета, представи у оквиру изложбеног павиљона Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, где ће се свакако представљати бројни локлани туристички потенцијали Војводине, као и конгресни и дестинацијски туризам.