Susret sa gradonačelnikom Grada Trebinja – razmena znanja, iskustava i razgovori o predstojećim manifestacijama

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, i pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, sa saradnicima, sastali su se danas sa gradonačelnikom Grada Trebinja, Mirkom Ćurićem, koji je učestvovao i na manifestaciji ,,Dani Vojvodine“, koji su 7. i 8. maja održani na trgu u ovom gradu.

Učesnici sastanka su razgovarali o aktuelnoj situaciji u okviru turističkog sektora, kako u Vojvodini, tako i u Gradu Trebinju, te Hercegovini uopšte, što je rezultiralo novim konceptima buduće saradnje, prevashodno u oblasti turizma.

Tim povodom je gradonačelniku Ćuriću predočena mogućnost učešća i predstavljanja ovog grada i njegovih potencijala, kako na velikom turističkom samitu koji se održava početkom juna meseca, tako i učešća na predstojećem jesenjem sajmu turizma na Novosadskom sajmu.

Sekretar Ivanišević je predložio da se Grad Trebinje u pogledu turističkih resursa i sve većeg broja smeštajnih kapaciteta, predstavi u okviru izložbenog paviljona Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, gde će se svakako predstavljati brojni loklani turistički potencijali Vojvodine, kao i kongresni i destinacijski turizam.