Најављена манифестација ,,Дани пива” на Новосадском сајму у новембру – најразличитији укуси занатских и комерцијалних пивара и произвођача хране на једном месту

Данас је на Новосадском сајму на конференцији за медије најављена новембарска манифестација,,Дани пива”, у организацији компаније,,Нинамедија”, уз подршку Новосадског сајма, Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Града Новог Сада.

Покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, учествовао је на конференцији за медије истакавши важност манифестација и њихов немерљив значај за туризам, али и привреду у АП Војводини, те тиме постају део свеобухватне туристичке понуде Војводине, стављајући покрајину на мапи светског туристичког тржишта.

,,Манифестације су важан генератор и туризма и привреде, те је ова манифестација коју смо здушно подржали нешто што ће обогатити туристичку понуду не само града Новог Сада, већ читаве Покрајине, а сигуран сам да ће гости доћи из читаве земље и региона”, истиче Иванишевић.

Покрајински секретаријат за привреду и туризам је препознао и подржао ову веома важну манифестацију која ће засигурно окупити велик број посетилаца.

Према речима организатора, реч је о два дана фестивала ,,омиљеног” пића бројне популације, прављеног у различитим условима и креираног по посебним рецепима, а све што је познато и што тек треба да се сазна о пиву ће моћи да се подели са бројним посетиоцима.

Манифестација се одржава 4. и 5. новембра 2022. године у Мастер хали Новосадског сајма и биће испуњена квалитетном музиком, еминетним извођачима, а своју понуду представиће новосадски предузетници који се баве производњом занатског пива и традиционалне хране.

Нови Сад ће се на овај начин представити и као епицентар културе и као једна од најпрестижнијих гастрономских дестинација у Војводини, али и у Србији.

Посетиоци ће имати прилику да пробају више десетина различитих врста пива и хране која употпуњује његов укус.