Мистичност и неодољивост у једној ,,Карми” на вечерашњој ревији модног креатора Сузане Перић и најава заједничке промоције ,,Најбоље из Војводине”

Нови Сад, 27. септембар 2021. – Повратак модним ревијама пред многобројним аудиторијумом ,,Serbia Fashion Week”, одржава се ове године у Новом Саду од 25. до 29. септембра, у знаку високе моде. И ове године, као и претходних, а након прошлогодишње паузе, ова колекција специјализованих модних ревија је изнова оправдала свој међународни карактер, који датира од 2013. године.

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, присуствовао је на вечерашњој ревији и става је да је манифестација ,,Serbia Fashion Week” веома значајна, те да ће Секретаријат наставити да је подржава, као и сличне манифестације, а најављена је и сарадња на многим заједничким пројектима организационим тимом манифестације.

,,Оживљавамо ознаку квалитета ,,Најбоље из Војводине” и хоћемо да промовишемо најбоље производе, најбоље смештајне капацитете, најбоље манифестације и нема бољег начина него са глобално препознатом манифестацијом као што је Serbia Fashion Week. Наравно, сарађиваћемо и са Сузаном Перић као једном од наших најистакнутијих креатора. Идеја јесте да објединимо оно што је лепо и да заједно промовишемо оно што јесте најбоље из Војводине”, рекао је Иванишевић.

Иванишевић је додао и да је традиционална српска лепота такође нешто што би требало приказати целом свету.

Вечерашња специјална едиција колекције „Карма“ Сузане Перић, одржана је на крову Тржног центра ,,Променада”, при чему су бројни гости уживали у новим моделима наше вишеструко награђиване модне креаторке, као и у специјално припремљеном сценском перформансу.

Ревију је отворила глобално популарна манекенка, позната и као део Викторијиних анђела, Кристина Перић, и једна од наших најпознатијих манекенки, Тамара Миличевић, док је пистом прошетала и глумица Миона Марковић.

Креаторка Сузана Перић је истакла појединости успостављања сарадње са Покрајинским секретаријатом за привреду и туризам, а у оквиру пројекта доделе ознаке квалитета производа и услуга под називом ,,Најбоље из Војводине”.

Сузана Перић, као бренд и важно име на глобалном тржишту креативне индустрије, тачније модне индустрије, пружа подршку Секретаријату за привреду промоцијом овог знака и самог визуелног идентитета Војводине, кога краси мултикултуралност, мултиетничност и богатство различитости.