Mističnost i neodoljivost u jednoj ,,Karmi“ na večerašnjoj reviji modnog kreatora Suzane Perić i najava zajedničke promocije ,,Najbolje iz Vojvodine“

Novi Sad, 27. septembar 2021. – Povratak modnim revijama pred mnogobrojnim auditorijumom ,,Serbia Fashion Week“, održava se ove godine u Novom Sadu od 25. do 29. septembra, u znaku visoke mode. I ove godine, kao i prethodnih, a nakon prošlogodišnje pauze, ova kolekcija specijalizovanih modnih revija je iznova opravdala svoj međunarodni karakter, koji datira od 2013. godine.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, prisustvovao je na večerašnjoj reviji i stava je da je manifestacija ,,Serbia Fashion Week“ veoma značajna, te da će Sekretarijat nastaviti da je podržava, kao i slične manifestacije, a najavljena je i saradnja na mnogim zajedničkim projektima organizacionim timom manifestacije.

,,Oživljavamo oznaku kvaliteta ,,Najbolje iz Vojvodine“ i hoćemo da promovišemo najbolje proizvode, najbolje smeštajne kapacitete, najbolje manifestacije i nema boljeg načina nego sa globalno prepoznatom manifestacijom kao što je Serbia Fashion Week. Naravno, sarađivaćemo i sa Suzanom Perić kao jednom od naših najistaknutijih kreatora. Ideja jeste da objedinimo ono što je lepo i da zajedno promovišemo ono što jeste najbolje iz Vojvodine“, rekao je Ivanišević.

Ivanišević je dodao i da je tradicionalna srpska lepota takođe nešto što bi trebalo prikazati celom svetu.

Večerašnja specijalna edicija kolekcije „Karma“ Suzane Perić, održana je na krovu Tržnog centra ,,Promenada“, pri čemu su brojni gosti uživali u novim modelima naše višestruko nagrađivane modne kreatorke, kao i u specijalno pripremljenom scenskom performansu.

Reviju je otvorila globalno popularna manekenka, poznata i kao deo Viktorijinih anđela, Kristina Perić, i jedna od naših najpoznatijih manekenki, Tamara Miličević, dok je pistom prošetala i glumica Miona Marković.

Kreatorka Suzana Perić je istakla pojedinosti uspostavljanja saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, a u okviru projekta dodele oznake kvaliteta proizvoda i usluga pod nazivom ,,Najbolje iz Vojvodine“.

Suzana Perić, kao brend i važno ime na globalnom tržištu kreativne industrije, tačnije modne industrije, pruža podršku Sekretarijatu za privredu promocijom ovog znaka i samog vizuelnog identiteta Vojvodine, koga krasi multikulturalnost, multietničnost i bogatstvo različitosti.