Иванишевић потписао протокол о сарадњи са Удружењем младих предузетника Србије

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, потписао је данас са председником Удружења младих предузетника Србије, Илијом Диклићем, протокол о сарадњи између Секретаријата и Удружења и његових чланова са циљем пружања институционалне подршке младим предузетницима, ради стварања подстицајног окружења за развој предузетништва у Србији и АП Војводини.

Циљ Протокола јесте подршка унапређењу предузетничких могућности и предузетништва у АП Војводини, кроз едукацију и повезивање, уз међусобну сарадњу запослених у сектору привреде и туризма АП Војводине, као и јачање међусекторских односа.

Према речима покрајинског секретара Иванишевића, оваквим видом сарадње, те потписивањем кровног документа са Удружењем младих предузетника, подиже се и свест о могућностима и ресурсима за започињање и унапређење пословања, те сопственог бизниса и развијање бизнис идеја.

Овим протоколом се уређују опсег, услови и начин сарадње, на оснаживању предузетника, као и помагању младим предузетницима кроз процесе едукације у виду радионица, конференција, сесија, часова, предавања трибина и других облика едукација.