Zajednički nastup vojvođanske turističke privrede na Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti

 

Budimpešta, 22. februar 2019. – Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Turistička organizacija Vojvodine i Privredna komora Vojvodine organizovali su danas konferenciju za medije u okviru izlagačkog štanda na Međunarodnom sajmu turizma UTAZAS 2019 u Budimpešti, na kojoj su prisustvovale i predstavile se brojne turističke agencije i asocijacije, turistički radnici sa teritorije Vojvodine.

Na Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti UTAZAS 2019, Vojvodina se predstavila na poslovan, kreativan i originalan način kao turistička destinacija, uz brojne izlagače koji je čine jednom od najprivlačnijih destinacija u regionu.

Prisutnima su se obratili potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, predsednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević, i direktorka Turističke organizacije Vojvodine, Nataša Pavlović.

Pored toga, Grad Novi Sad će biti predstavljen kao poslovna „city break“ destinacija, grad kulture, mladih, gastronomije, šopinga i zabave.

Istoga dana, Nj.E. ambasador Republike Srbije u Mađarskoj, Ivan Todorov sastao se sa potpredsednikom Pokrajinske vlade i pokrajinskim sekretarom za privredu i turizam, Ivanom Đokovićem, pomoćnikom pokrajinskog sekretara, mr Sergejem Tamašem, i predsednikom Privredne komore Vojvodine, Boškom Vučurevićem.