У сусрет IV конференцији ,,Јака жена – Палић 2022“

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, данас је раговарао са организатором конференције ,,Јака жена – Палић 2022“, Дејаном Пантићем. Ово је четврти пут да се конференција одржава, а интересовање је све веће, док је све приступачнија и доступнија широј јавности, са посебним акцентом на жене које су оствариле завидан успех у многобројним областима. Ове године, конференција ће бити одржана 26. и 27. септембра на више локација на Палићу.

Састанку су присуствовали заменик покрајинског секретара, Палимир Тот, и помоћник покрајинског секретара, мр Милан Јарић.

Покрајински секретаријат је препознао значај овакве и сродних манифестација, посебно са аспекта одавања поште и јавном истицању оснаживања жена и резултата таквог приступа, како би се и саме жене одважиле на корак ка новом бизнису, иницијативама, идејама, а све у циљу остварења својих жеља, хтења и амбиција.

Ове године, на Палићу, предвиђен је дводневни богат и разноврстан програм, уз велик број званица, еминентних јавних личности, културно – уметнички програм, панел дискусије, презентације, дегустације и обиласке.

У прелепом амбијенту Палића, првог дана је предвиђен панел посвећен оснаживању жена које су претрпеле насиље, као и жена из мањинских група и угрожених категорија становништва да покрену сопствени бизнис, док је у вечерњим сатима предвиђена додела признања ,,Јака жена“.

Другог дана конференције, биће одржан, између осталог, и панел о искуствима успешних жена у региону, као и веома значајан панел посвећен изазовима у туризму под називом ,,Србија на Палићу“, на ком ће говорници имати прилику да представе нове стратегије и иновације у туризму, понуде, а осврнуће се и на утицај туризма на развој јединица локалне самоуправе и микродестинација. Истог дана, биће одржана и панел дискусија о формули успешне продаје.

Друго вече је резервисано за високу моду, гастрономију и традиционалну доделу награда истакнутим личностима из света моде, лепоте, здравља, туризма и хотелијерства.