Покрајински секретар Иванишевић са потпредседником Покрајинске владе Бранком Ћурчићем и генералним директором Новосадског сајма Слободаном Цветковићем

Нови Сад, 13. јануар 2021. – Сусрет покрајинског секретара за привреду и туризам, др Ненада Иванишевића, са потпредседником Покрајинске владе, Бранком Ћурчићем. Том приликом је одржан састанак са генералним директором Новосадског сајма, мр Слободаном Цветковићем, на ком се разговарало о актуелним дешавањима, плановима и мисији Новосадског сајма у наредном периоду, те о наставку сарадње са Покрајинским секретаријатом за привреду и туризам.

Учесници су разменили мишљења и искуства око модела сарадње и успостављања нових видова пословања, а сходно актуелним мерама које су на снази, разматрајући организовање у току пролећних месеци онлајн сајмова привреде и предузетништва на доступним и заступљеним платформама, као и редовних сајамских манифестација посвећених привреди и туризму уколико се стекну услови у текућој години.

На данашњем састанку су учествовали заменик покрајинског секретара Палимир Тот, подсекретар Славољуб Арсенијевић, помоћник покрајинског секретара за област туризма Милан Јарић и извршни директор Новосадског сајма Борис Надлукач.