Заменик мр Павле Почуч у посети социјално одговорном предузећу у Бечеју

Бечеј, 2. август 2019. – Заменик покрајинског секретара за привреду и туризам, мр Павле Почуч, боравио је у радној посети породичном социјалном предузећу ,,Beautiful Day“ у Бечеју, која се бави производњом производа од лековитог биља, попут купки, сирупа и чајева, а све на основу традиционалне рецептуре.

Заменик Почуч је рекао да Покрајински секретаријат за привреду и туризам готово свакодневно истиче примере добре праксе на пољу развоја микро и малог предузетништва, као и породичних фирми, а које имају карактер социјалног предузетништва и друштвено одговорног пословања.

Породица Тривуновић из Бечеја, која у оквиру свог предузећа запошљава раднике из категорије теже запошљивих лица, планира своје производе да пласира на инострано тржиште, као и да прошири свој асортиман и производне капацитете. Добитници су признања са 29. Бербанских дана на Палићу.

Почуч је истакао да предузеће ,,Beautiful Day“ из Бечеја одликује дугорочна визија будућности развоја овог социјалног предузећа и тока њиховог пословања.