Zamenik mr Pavle Počuč u poseti socijalno odgovornom preduzeću u Bečeju

Bečej, 2. avgust 2019. – Zamenik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, mr Pavle Počuč, boravio je u radnoj poseti porodičnom socijalnom preduzeću ,,Beautiful Day“ u Bečeju, koja se bavi proizvodnjom proizvoda od lekovitog bilja, poput kupki, sirupa i čajeva, a sve na osnovu tradicionalne recepture.

Zamenik Počuč je rekao da Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam gotovo svakodnevno ističe primere dobre prakse na polju razvoja mikro i malog preduzetništva, kao i porodičnih firmi, a koje imaju karakter socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja.

Porodica Trivunović iz Bečeja, koja u okviru svog preduzeća zapošljava radnike iz kategorije teže zapošljivih lica, planira svoje proizvode da plasira na inostrano tržište, kao i da proširi svoj asortiman i proizvodne kapacitete. Dobitnici su priznanja sa 29. Berbanskih dana na Paliću.

Počuč je istakao da preduzeće ,,Beautiful Day“ iz Bečeja odlikuje dugoročna vizija budućnosti razvoja ovog socijalnog preduzeća i toka njihovog poslovanja.