Dr Mirjana Kranjac posetila kompanije koje su unapredile poslovanje uz pomoć podsticajnih sredstava Sekretarijata za privredu

Poseta kompaniji ,,Image Sport” Novi Sad

Pomoćnica pokrajinskog sekretara za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, za oblast zapošljavanja, preduzetništva i zanatstva, dr Mirjana Kranjac, posetila je danas kompanije ,,Image Sport“ i ,,Led Studio“ iz Novog Sada, koje su učešćem na prošlogodišnjem konkursu Sekretarijata opredeljenim sredstvima uspele da unaprede svoje poslovanje i proizvodnju.

Pokrajinski sekretarijat za privredu godinama vodi aktivnu politiku unapređenja oblasti preduzetništva i zapošljavanja u AP Vojvodini, jer je razvijanje ovih oblasti od velike važnosti za dalji tok privrednog razvoja u Pokrajini.

Dr Kranjac je stava da je važno pokrenuti lančanu reakciju, tačnije podsticanjem privrede, motivisanjem preduzetnika, te unapređenjem zapošljavanja i otvaranjem novih radnih mesta, povećaće se i kupovna moć građana, a samim tim doći i do unapređenja u okviru samog sektora trgovine i usluga. ,,Neophodno je pratiti razvoj ovih kompanija i pomoći im i drugim vidovima podrške, mentorstvom, edukacijama, uvođenjem standarda i slično“, rekla je dr Kranjac.

Kompanija ,,Image Sport“ se već više od 30 godina uspešno bavi proizvodnjom i prodajom obuće i odeće, proizvodnjom sportske opreme za sve vrste sportova, kao i uslugom sito štampe i veza, dok je sportsku marku ,,Image“ ova firma razvila u saradnji sa najuspešnijim francuskim modnim brendovima kao što su Gerald Brem, Haiti Beach, Parachuting Paris, Kiddy, Naf Naf, i drugi. S druge strane, kompanija ,,Led Studio“ je orijentisana na izradu i održavanje reklamnih led panela, koji predstavljaju jedno od najboljih rešenja za isticanje sopstvenog reklamnog prostora na aobjektu, čime se postiže veća vizualna uočljivost čak i na maloj reklamnoj površini.

Poseta kompaniji ,,Led Studio” Novi Sad

Obe kompanije su nakon uspešne aplikacije na konkurse Sekretarijata za privredu, realizovale svoje projekte u vidu unapređenja sopstvene poslovne politike, efikasnosti u radu, a uspele su i da unaprede svoje sektore za proizvodnju i pružanje usluga.