Заједнички наступ војвођанске туристичке привреде на Међународном сајму туризма у Будимпешти

 

Будимпешта, 22. фебруар 2019. – Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Туристичка организација Војводине и Привредна комора Војводине организовали су данас конференцију за медије у оквиру излагачког штанда на Међународном сајму туризма UTAZAS 2019 у Будимпешти, на којој су присуствовале и представиле се бројне туристичке агенције и асоцијације, туристички радници са територије Војводине.

На Међународном сајму туризма у Будимпешти UTAZAS 2019, Војводина се представила на послован, креативан и оригиналан начин као туристичка дестинација, уз бројне излагаче који је чине једном од најпривлачнијих дестинација у региону.

Присутнима су се обратили потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, председник Привредне коморе Војводине, Бошко Вучуревић, и директорка Туристичке организације Војводине, Наташа Павловић.

Поред тога, Град Нови Сад ће бити представљен као пословна „city break“ дестинација, град културе, младих, гастрономије, шопинга и забаве.

Истога дана, Њ.Е. амбасадор Републике Србије у Мађарској, Иван Тодоров састао се са потпредседником Покрајинске владе и покрајинским секретаром за привреду и туризам, Иваном Ђоковићем, помоћником покрајинског секретара, мр Сергејем Тамашем, и председником Привредне коморе Војводине, Бошком Вучуревићем.