Заменик мр Павле Почуч у посети радионици за израду производа од чоколаде из Новог Сада

Нови Сад, 1. октобар 2019. – Заменик покрајинског секретара за привреду и туризам, мр Павле Почуч,боравио је у радној посети радионици за израду производа од чоколаде ,,Chocolatera Jelena” у Новом Саду, која представља пример добре праксе у домену производње прехрамбених производа. Радионица производи ручно прављене пралине и домаће торте од најквалитетније белгијске чоколаде, без вештачких боја и арома.

Заменик Почуч је истакао да Покрајинска влада и Покрајински секретаријат за привреду и туризам, акценат стављају на подршку женском предузетништву, економском оснаживању жена предузетница и неговању старих заната у АП Војводини.

,,Увазавајући чињеницу да је Секретаријат препознао значај и финансијски помаже предузетништво у АП Војводини, желимо и да се уверимо у ефекте подршке обиласком самих корисника средстава. Путем наших конкурса и овај пословни подухват предузетнице је добио бесповратна средства за набавку опреме, те тако у потпуности оправдао подршку и своју намену“, рекао је мр Почуч.