Zamenik mr Pavle Počuč na panel diskusiji o omladinskom preduzetništvu

Novi Sad, 28. februar 2019. – Zamenik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, mr Pavle Počuč, uzeo je učešće u panel diskusiji koju je organizovao Evropski omladinski centar Vojvodine u okviru projekta, a na temu Omladinsko preduzetništvo – znati kako.

Zamenik Počuč je u panel diskusiji u Rektoratu Novosadskog univerziteta, na kojoj je prisustvovao veliki broj studenata završnih godina, predstavio mere politike zapošljavanja Pokrajinske vlade i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, modele preduzetništva, kao i koncept javnog i nevladinog partnerstva.

„Vi, mladi, ste nosioci i pokretači privrednog razvoja Republike Srbije i AP Vojvodine, i na nama je obaveza da Vam omogućimo i obezbedimo što povoljnije podsticaje i podršku u realizaciji vaših poslovnih ideja. Pozitivni trendovi i povećanje zaposlenosti mladih za 20 odsto nam ukazuje da smo na dobrom putu, a da republičke i pokrajinske mere za zapošljavanje mladih daju rezultate. Trrebalo bi da nastavimo da gradimo partnerski i blizak odnos i saradnju, stoga budite aktivni, posvećeni, vredni i strpljivi u poslovnim idejama i poduhvatima i uspeh će neminovno doći“, istakao je Počuč.

Izvor: Fejsbuk profil Evropskog omladinskog centra Vojvodine

https://www.facebook.com/288058345063805/posts/472875603248744/