Потпредседник Ђоковић у посети предузећу ,,ТЕХНИКА МБ“ из Србобрана

Извор: Портал ,,ТЕХНИКА МБ“ http://www.tehnikamb.co.rs/tehnikamb-galerija/

Србобран, 6. јул 2018. – Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, боравио је данас у посети предузећу ,,ТЕХНИКА МБ” из Србобрана. Ово предузеће у власништву породице Дондур, основано је 1986. године и, поред производње металне галантерије, проширила је своју делатност сходно потребама тржишта и потражњи и на производњу алуминијумске и ПВЦ столарије.

Континуираним повећањем обима своје производње и сопственог производног програма и линија, ,,ТЕХНИКА МБ“ се из Темерина сели у Србобран, проширујући своје производне капацитете, хале и управну зграду, улажући у производњу набавком савремених CNC и NC машина.

Ово извоно оријентисано предузеће запошљава око 60 лица, док је широка палета производа и услуга, као и чињеница да су сертификовани међународним стандардима, омогућило им да прошире мрежу партнера и корисника, како на домаћем, тако и на иностраном тржишту.

,,ТЕХНИКА МБ“ је једна од војвођанских компанија са изузетним развојним потенцијалом, која има подршку и сарадњу са локалном самоуправом и Покрајином, као привредни субјект који значајно доприноси унапређењу предузетничке климе у Војводини, али и области запошљавања.