Potpredsednik Đoković u poseti preduzeću ,,TEHNIKA MB“ iz Srbobrana

Izvor: Portal ,,TEHNIKA MB“ http://www.tehnikamb.co.rs/tehnikamb-galerija/

Srbobran, 6. jul 2018. – Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, boravio je danas u poseti preduzeću ,,TEHNIKA MB” iz Srbobrana. Ovo preduzeće u vlasništvu porodice Dondur, osnovano je 1986. godine i, pored proizvodnje metalne galanterije, proširila je svoju delatnost shodno potrebama tržišta i potražnji i na proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije.

Kontinuiranim povećanjem obima svoje proizvodnje i sopstvenog proizvodnog programa i linija, ,,TEHNIKA MB“ se iz Temerina seli u Srbobran, proširujući svoje proizvodne kapacitete, hale i upravnu zgradu, ulažući u proizvodnju nabavkom savremenih CNC i NC mašina.

Ovo izvono orijentisano preduzeće zapošljava oko 60 lica, dok je široka paleta proizvoda i usluga, kao i činjenica da su sertifikovani međunarodnim standardima, omogućilo im da prošire mrežu partnera i korisnika, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

,,TEHNIKA MB“ je jedna od vojvođanskih kompanija sa izuzetnim razvojnim potencijalom, koja ima podršku i saradnju sa lokalnom samoupravom i Pokrajinom, kao privredni subjekt koji značajno doprinosi unapređenju preduzetničke klime u Vojvodini, ali i oblasti zapošljavanja.